Ett halsband kan nästan aldrig bli fel, för halsband passar i alla sammanhang. Det är bara att anpassa ditt halsband utefter hur uppklädd du vill vara. Halsband fungerar alltså lika bra till vardags som till fest! Här har vi tagit fram några tips på fina halsband som vi hoppas att ni ska kunna inspireras av. Kanske som en present till någon ni tycker om, eller varför inte till dig själv?

Halsband dam

Här har vi tagit fram fina halsband som passar både till vardags och fest!

Halsband Michael Kors

Superfint halsband i guld med silvriga detaljer från Michael Kors. När man köper halsbandet får man ett par örhängen på köpet! Kan det bli bättre? Här kan du klicka hem halsbandet!

Halsband Efva Attling

Stilrent halsband i silver med texten ”Good Day Sunshine”. Halsbandet är inte bara superfint, det gjordes dessutom som en hyllning till The Beatles! Halsbandet levereras i en specialdesignad The Beatles ask. Alltså den perfekta presenten till Beatles-fantasten! Smycket kan också användas som en ring, med innermåttet 17.5 mm. Här kan du köpa halsbandet.

Halsband Lily and Rose

Superfint silverhalsband från märket Lily and Rose. Halsbandet är stilrent och samtidigt elegant med sina glittriga detaljer, och med en fin rosa sten i mitten. Halsbandet fungerar lika bra till fest som till vardags. Du kan köpa det här. Komplettera halsbandet med matchande örhänge, armband och ring för en komplett outfit!

Halsband herr

Det finns även massvis med fina halsband till herrar. Här har vi tagit fram några av våra favoriter.

Halsband Nic & Friends

Superfint halsband från Nic & Friends med en lite sliten look. Halsbandet har ett runt hänge, som har bokstaven A ingraverat. Halsbandets längd är 60 cm och det är gjort av 925 sterlingsilver. Här hittar du halsbandet.

Halsband Trendhim

Ett fint halsband i silver, som består av två ihoplänkade ringar. Halsbandet kan användas som en symbol för kärlek eller vänskap, eller bara för att det är snyggt. Kedjan är 90 cm och går att justera. Båda ringarna i smycket är 2 cm i diameter. Här kan du köpa halsbandet.