Accessoaren som aldrig går ur tiden – klockan

En populär accessoar som aldrig går ur tiden är klockan. Många bär sin klocka varje dag, och tar knappt av sig den ens när man sover. Men klockan har blivit mer än bara en apparat som visar vilken tid det är, det har även blivit en modeaccessoar. För att en snygg outfit ska bli komplett krävs det en snygg klocka!

Här har vi tagit fram våra bästa tips på tidlösa klockor som bara går och går – ja, alltså tidlösa som i klassiska klockor som aldrig blir omoderna!

Klocka herr

Armani klocka herr

Den här klockan från Armani är av modellen Renato. Klockan är gjord i rostfritt stål och är vattentät. En supersnygg klocka som vi tror att du kommer trivas med!

Calvin Klein Alliance

Den här supersnygga klockan från Calvin Klein har en stilren design. Klockan är en klassiker som du kommer ha användning för i många år framöver, då den aldrig kommer bli omodern.

Diesel Schwarz

En snygg och diskret modell i svart, som du kan matcha till ALLT. Det här är en klocka som du garanterat kommer ha användning av, och som dessutom är riktigt snygg. Här hittar du klockan.

Klocka dam

Daniel Wellington Classic Petite Sheffield

Varje klockfantast bör ha en klocka från Daniel Wellington hemma. Wellingtons klockor är tidlösa och dessutom supersnygga! Den här modellen är superenkel, men ändå hur snygg som helst! Den här klockan kan du matcha till allt du har hemma i garderoben.

Marc Jacobs klocka dam silver

En stilren och supersnygg damklocka från Marc Jacobs i silver. Klockan passar till det mesta, då dess stilrena design gör den lätt att matcha. Här kan du köpa klockan!