Med rätt accessoar kan man få en hel outfit att lyfta, och det krävs oftast bara en liten detalj, som till exempel ett armband som gör att outfiten glänser lite extra!

Armband dam

Hedbergs Armband Bismarck

Stilrent och tidlöst armband i 19k guld i den traditionella bismarcksmodellen. Armbandet är 20 cm långt och väger ca 8 gram. Det här är ett armband som du kommer ha användning av för resten av ditt liv. Perfekta student- eller bröllopspresenten! Här kan du klicka hem armbandet.

Armband med berlock

Den bästa presenten till dig själv eller till någon du känner är ett armband från Thomas Sabo. Man köper en armlänk som man kan fästa berlocker på, och sen är det bara att börja samla berlocker. Det här är en present som man verkligen kan göra personlig, då man kan välja ut berlocker med omsorg! Här kan du handla både armband och berlocker.

Armband herr

Armband Tateossian

Ett superfint flätat armband i brunt läder med silverspänne från märket Tateossian. Remmen är ungefär 5 mm bred. I storlek M är armbandets inre omkrets ungefär 18 cm. Här kan du titta mer på armbandet.

Armband Scottsberry

Stilrent armband som är gjort av 925 sterlingsilver. Armbandet är guldfärgat och finns bara i one size, men det är böjbart/reglerbart.

  • Vikt: 18,5 g
  • Bredd: 6 mm
  • Tjocklek: 1,7 mm
  • Längd: 17 cm

Köp armbandet här med fri frakt!