Vi har redan varit inne på en populär solglasögonsmodell här på sidan när vi nämnde Ray Ban Wayfarer solglasögon, som du kan läsa om här. Men nu är det dags för nästa populära solglasögonsmodell att träda fram, nämligen pilot solglasögonen, som också liksom Wayfarer är en tidlös klassiker som aldrig kommer gå ur modet! Här ger vi tips på Ray Bans klassiska pilotglasögon, men även på billigare varianter!

RayBan

Prislappen på ett par äkta RayBan kan ibland kännas lite väl saftig, men om man funderar på att köpa ett par ”riktiga” solglasögon från RayBan får man inte glömma att nästan alla av RayBans solglasögon är tidlösa och dessutom av mycket bättre kvalité i jämförelse med plagiaten – man får vad man betalar för helt enkelt!

Ray Ban Aviator solglasögon

De här pilotglasögonen i modellen Aviator från RayBan är en tidlös klassiker, och säkerligen en av RayBans populäraste solglasögon, vilket inte är så konstigt med tanke på att de är supersnygga. Just den här modellen har guldiga bågar, men glasögonen finns i flera utföranden. Bilden är lånad från hemsidan!

  • Bredd: 130 mm.
  • Storlek: 55.
  • Artikelnummer: RA254F001-2016.

RayBan Round Metal

Även pilotglasögonen finns i flera olika varianter. Det här är en modell med lite rundare glas i jämförelse med den traditionella pilotmodellen. Just den här modellen finns i flera olika färger och utföranden. Här kan du läsa mer och köpa glasögonen.

Billiga solglasögon

Solglasögon från RayBan är inte det billigaste man kan hitta på marknaden. Nya solglasögon kan få det att svida ordentligt i plånboken, men därför är det tur att det finns billigare varianter (dock inte i original från RayBan!). Att köpa billiga varianter som inspirerats av RayBans modeller är inte speciellt svårt och du kan hitta kopior i de flesta affärer eller webshopar, som till exempel HM och Fyndiq. Här har vi tagit fram några förslag på vart du kan hitta billiga pilot solglasögon.

Solglasögon Aviator

Dessa pilotglasögon är en snygg modell med svart båge och lätt tonad lins i svart. Passformen är normal. Du kan köpa glasögonen här till ett billigt pris!

Pilot sunglasses

Dessa supersnygga pilotglasögon från NLY ACCESSORIES kommer i flera olika glasfärger, som bland annat rose gold/pink, brun, gul och svart.