Pilot solglasögon

Kanske har du redan ett par Wayfarer solglasögon och vill komplettera med ytterligare ett par sologlasögon i en tidlös design? Pilot solglasögon är en tidlös klassiker som aldrig kommer att gå ur modet. Här ger vi tips på Ray Bans klassiska pilotglasögon, men även på billigare varianter av solglasögon i samma populära pilotmodell!

Rayban pilotsolglasögon

Ett par Rayban pilotsolglasögon är inte billigast i klassen, men du får defintivt vad du betalar för – ett par tidlösa klassiker som passar till allt. Pilotsolglasögon från RayBan håller i många år – bra kvalitet är A och O när det kommer till solglasögon. Se till att skydda dina ögon från solen med originalmodellen.

RayBan Aviator solglasögon


De här pilotglasögonen i modellen Aviator från RayBan är en tidlös klassiker, och säkerligen en av RayBans populäraste solglasögon, vilket inte är så konstigt med tanke på att de är supersnygga. Just den här modellen har guldiga bågar, men glasögonen finns i flera utföranden. Bilden är lånad från hemsidan!

  • Bredd: 130 mm.
  • Storlek: 55.
  • Artikelnummer: RA254F001-2016.

RayBan Round Metal


Även pilotglasögonen finns i flera olika varianter. Det här är en modell med lite rundare glas i jämförelse med den traditionella pilotmodellen. Just den här modellen finns i flera olika färger och utföranden. Här kan du läsa mer och köpa glasögonen.

Billiga pilotglasögon

Är du ute efter ett par billiga pilotglasögon? Då finns det flera tillverkare som säljer snygga modeller i olika utföranden, men i samma ursprungsmodell. När du köper ett par billiga pilotglasögon behöver du inte heller oroa dig för att tappa bort dem – är inte det ett av sommarens vanligaste missöden?

Solglasögon Aviator


Dessa pilotglasögon är en snygg modell med svart båge och lätt tonad lins i svart. Passformen är normal. Du kan köpa glasögonen här till ett billigt pris!

Pilot sunglasses


Dessa supersnygga pilotglasögon från NLY ACCESSORIES kommer i flera olika glasfärger, som bland annat rose gold/pink, brun, gul och svart.